Blog

HUISELIJKE SFEER CREËREN OP KANTOOR

HUISELIJKE SFEER CREËREN OP KANTOOR

De mens voelt zich het meest op zijn gemak als hij thuis in zijn eigen omgeving is. Thuis zijn we ontspannen en zijn we onszelf. Door Covid19 werd er streng geadviseerd om vanuit huis te werken en kunnen we na ruim twee jaar concluderen dat thuiswerken “werkt”. Hierdoor is hybride werken bij veel bedrijven de norm geworden. De juiste balans tussen thuis en kantoor is dus nog belangrijker geworden!

We zijn erachter gekomen dat de meeste kantoren helemaal niet zo uitnodigend en sfeervol ingericht zijn. De meeste kantoren stralen weinig warmte uit en zijn puur functioneel. Door het thuiswerken is gebleken dat we juist meer behoefte hebben aan een ontspannen en huiselijke sfeer op kantoor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vergaderen in een woonkamersetting of samenkomen in de loungehoek voor onderlinge sociale contacten. Om uw kantoor zo huiselijk mogelijk te maken raden we aan om veel gebruik te maken van transparante glaswanden en deuren. Dit geeft een ruimtelijk effect. De huiselijke beleving en sfeer op kantoor is daardoor overal zichtbaar en voelbaar.

Door kantoren in te richten met een huiselijke sfeer creëren we een prettige en ontspannen werkomgeving. Hierdoor komen medewerkers óók weer graag naar kantoor.

Plaats een reactie