Afspraak maken

we have a story
to tell you

Kantoortrends

07/06/24

Rondleiding Greenberg Traurig met BeSpark

In deze video zijn we te gast bij het indrukwekkende advocatenkantoor Greenberg Traurig, gevestigd in het iconische gebouw The Valley aan de Zuidas in Amsterdam. Samen met BeSpark bekijken we het eindresultaat van dit prachtige project.

Lees meer
18/01/24

Plan Effect | Design Secrets

Afgelopen maand waren we te zien in het programma Design Secrets op SBS6. Casper Schwarz kwam met de cameraploeg naar onze showroom om samen met Marcel van der Ziel de glaswanden voor één van zijn nieuwste projecten, het Strawinksyhuis in Amsterdam samen te

Lees meer
17/09/23

Akoestiek oplossingen op kantoor

De geschikte akoestiek is van belang voor het creëren van een comfortabele werkomgeving. Hierbij wordt er aandacht gegeven aan het tegengaan van hinderlijke galm, het realiseren van comfortabele geluidsniveaus en het reduceren van geluidsoverdracht tussen werkplekken.

Lees meer
16/09/23

Creatieve kantoorinrichtingen

Glijbanen, caravans, blokhutten en tuinhuisjes, hier denken we vaak aan bij een creatieve kantoorinrichting.
Het is belangrijk dat de creatieve kantoorruimte in balans is qua kleuren, vormen en materialen. Maar hoe realiseren we nu een creatieve kantoorinrichting

Lees meer
15/09/23

Industrieel kantoor interieur

Industriële elementen zorgen vaak voor een stoer effect in uw kantoorinrichting. Of het nu gaat om een industriële lamp, industriële tafel of industriële meubels, alles draagt bij aan het creëren van een compleet industrieel kantoor. Plan Effect voorziet uw kantoor van de mooiste industriële

Lees meer
14/09/23

Moderne kantoorwanden

Een strak en modern kantoor interieur past bij vrijwel ieder bedrijf. Het heeft een tijdloos karakter en is daardoor een zeer prettige werkomgeving voor iedereen. Daglicht speelt hierbij een enorme hoofdrol, dankzij het lichte en transparante karakter.

Lees meer
13/09/23

Inspirerende vergaderruimtes

Wanneer er een meeting wordt gepland, is er een geschikte vergaderruimte nodig. De juiste vergaderruimte maken in een kantoor is niet altijd eenvoudig. Er moet rekening worden gehouden met het doel om de uitstraling en de grootte van de ruimte te bepalen.

Lees meer
12/09/23

Luxe wanden met klasse

Systeemwanden met een coating van goud, rosé of zilver versterken het luxe karakter van uw kantoor en geven klasse aan het totale interieur. Dankzij stijlvolle eyecathers en een chique design van onze wandsystemen, zal de luxe beleving altijd goed tot recht komen.

Lees meer
11/09/23

Hybride werken

Werken op kantoor en thuis lijkt het nieuwe normaal. Thuis werken we graag in stilte en geconcentreerd. Naar eigen inzicht, persoonlijke behoeften en prioriteiten wordt de tijd efficiënt ingedeeld. Dit heeft een positieve werking op de mindset.

Lees meer
10/09/23

Groen kantoor, groene wand

Duurzaam ondernemen is een belangrijk punt in onze maatschappij. Onder andere onze zonnepanelen, duurzame inzetbaarheid en gezonde stoffen zorgen ervoor dat al onze systeemwanden en deuren Cradle to Cradle gecertificeerd zijn.

Lees meer
09/09/23

Kantoor interieur en design

Een interieurontwerp is een must voor uw kantoorinrichting. Het begint met de grote verbouwing en daarna volgt de basis van het ontwerp. Met de juiste kantoorwanden creëert u het gewenste ontwerp wat voldoet aan al uw eisen.

Lees meer