Title Image

Kantoor van de toekomst

Veilig terug naar kantoor voor nu en later.
AANGEPASTE KANTOREN VOOR EFFECTIEF WERKEN

Het kantoor krijgt een nieuwe functie. Door het massale thuiswerken is de mindset over thuis of op kantoor werken veranderd. Iedereen werkt nu anytime, any place, anywhere!
Het is daarom van belang om uw kantooromgeving voor te bereiden op de toekomst en niet alleen op de anderhalve meter richtlijnen. Dit kan consequenties hebben voor uw kantoorinrichting.
Plan Effect is graag uw partner en inspiratiebron bij het realiseren van uw kantoor van de toekomst.

PLAN EFFECT ALS PARTNER

“Uw inspiratiebron voor het kantoor van de toekomst”

De anderhalve meter-samenleving biedt echter wel kansen om uw huidige kantoorconcept eens goed tegen het licht te houden. Kan het ook anders en effectiever? Middels een oriënterend gesprek kijken we samen naar nieuwe mogelijkheden en maken we indien nodig een nieuw indelingsplan. Wij denken graag met u mee over uw kantoor voor de toekomst. Hierbij kijken we natuurlijk naar veiligheid, maar verliezen we het prettige werkklimaat en de werksfeer zeker niet uit het oog.

DUURZAAM HERGEBRUIK

“Nieuwe kantoorinrichting met uw bestaande wandsystemen”

Onze wandsystemen zijn geheel de- en hermontabel en kunnen hierdoor in de nieuwe kantoorinrichting worden hergebruikt. Dit betekent dat uw nieuwe kantoor van de toekomst met behoud van bestaande systemen slim kan worden ingericht. Bovendien zijn nagenoeg al onze producten volledig recyclebaar en Cradle to Cradle gecertificeerd. Het duurzaam hergebruiken van de huidige systeemwanden is daarmee niet alleen interessant voor uw portemonnee, maar u draagt ook bij aan een beter milieu.

NIEUWE SLIMME WANDCONCEPTEN

“Designed to connect”

Plan Effect beschikt over een brede collectie systeemwanden met slimme oplossingen voor uw nieuwe kantoorindeling. Denk daarbij aan slanke glassystemen, akoestische meeting boxen en room dividers. Met hoogwaardige ontwerpen en karaktervolle uitstralingen creëren we nieuwe ruimtes in de meest uiteenlopende interieurs. We zorgen ervoor dat u een aangenaam werkklimaat heeft en de sfeer, beleving en verbinding voelbaar is: designed to connect.

ZET VANDAAG NOG DE EERSTE STAP

Ook interesse in een aangepast kantoor, waarin de huidige anderhalve-meter-economie niet uit het oog wordt verloren en waar effectieve werkplekken de standaard zijn? Maak dan nu een afspraak met één van onze adviseurs. Hiermee zet u de eerste stap naar een veilige en verantwoorde kantooromgeving. Samen realiseren we uw kantoor van de toekomst!

AFSPRAAK MAKEN