Blog

Kom naar WasteBuild op 5 en 6 december.

Kom naar Wastebuild op 5 of 6 december

WasteBuild wordt op 5 en 6 december gehouden in de RAI in Amsterdam. Plan Effect is hier met de C2C Bouwgroep vertegenwoordigd. WasteBuild is het eerste en enige internationale evenement met de ambitie om wereldwijd afval te elimineren. Het is hun missie om de overgang naar een circulaire economie te versnellen. De nieuwste materialen, technieken, oplossingen en innovaties worden deze dagen getoond om succesvol circulair te ondernemen.

Evenementen zelf veroorzaken helaas vaak grote hoeveelheden afval en hebben een enorme CO2 uitstoot. Maar WasteBuild is anders! Voor de standhouders en bezoekers heeft WasteBuild namelijk een drietal tips om samen een duurzaam doel te bereiken.

Bezoek WasteBuild en verklein uw voetafdruk:

  1. Verminder vliegreizen en reis per trein. Door met de trein te reizen bespaart u 90% CO2-uitstoot in vergelijking met een vliegreis. Vanuit Amsterdam is tevens een hogesnelheidstrein verbonden met Europa.
  2. Brengt herbruikbare flessen mee, zoals een Dopper. Overal Op WasteBuild vindt u watertappunten. Zo helpen we plastic voor eenmalig gebruik te elimineren.
  3. Druk uw eigen badge af als u aanwezig bent op WasteBuild. Aan het einde van het evenement zamelen we alle badges en lanyards in voor recycling en hergebruik.

U komt toch ook naar WasteBuild? Meld u nu gratis aan voor een leerzame en inspirerende dag bij WasteBuild 2019!

Plaats een reactie