Blog

Make-over 1e verdieping Plan Effect

Make-over 1e verdieping Plan Effect

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een splinternieuwe verdieping. Een nieuw concept is ontworpen waar makkelijk in teamverband samengewerkt gaat worden. De kantoren worden voorzien van de nieuwste systeemwanden en de meest trendy kleuren. Voor de medewerkers is belangrijk dat er plekken gecreëerd worden waar zij zich prettig voelen en waar met veel plezier en ambitie gewerkt kan worden.

Enige tijd geleden is er een start gemaakt met de grote verbouwing van de 1e verdieping. De entresol van de fabriek wordt bij de kantoorruimtes getrokken, waardoor er meer ruimte ontstaat. Er komt een ruime doorgang, zodat er grote kantoren en een ruimte voor plotter en printerapparatuur is. De werkplekken krijgen een prachtig uitzicht over de productieruimte. Het is een grote verbouwing wat van de medewerkers veel flexibiliteit eist. Begin december kan iedereen zijn nieuwe werkplek gebruik gaan maken!

Het ontwerp is zo ontwikkeld dat medewerkers in teams gemakkelijk samen kunnen werken en sneller kunnen handelen. Door de QRM-werkmethode kan Plan Effect sneller schakelen en meebewegen in de continu snel veranderende markt. Zo komen er twee open kantoorruimtes waar in teams samen gewerkt gaat worden. Voor de flex-medewerkers hebben we royale flexwerkplekken ontworpen en voor klanten is er in één van de overlegruimtes of vergaderruimtes altijd een rustig plekje te vinden. In alle ruimtes tonen wij de laatste trends op het gebied van systeemwanden en gaan wij met de laatste ontwikkelingen van kantoorinterieur mee. Zo wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste laksoorten op het gebied van poedercoating. De EGO zal ijsblauw worden gecoat en we gaan werken met metallic kleuren! Hieronder vindt u alvast een kleine sneakpreview:

Op de verdieping worden onder andere de SKYE, Steel-line, Serenity en PE-25 Glass Concept getoond. De kantoorruimtes gaan uiteraard ook als showroom gebruikt worden. Onze adviseurs laten u graag de nieuwste kantoortrends op het gebied van wandsystemen zien als het zover is…

 

Plaats een reactie