Blog

Ontwerpvrijheid met Monobloc wand

Met de SkyeBox weer terug naar kantoor!

Het is tijd om uw organisatie klaar te maken voor de volgende stap, terug naar kantoor! Zoals het er nu naar uit ziet zal de laatste stap in de versoepelingen in september gaan plaats vinden. Dit betekent ook dat uw medewerkers weer naar kantoor mogen komen. Heeft u al goed naar uw organisatie gekeken en kunnen uw medewerkers op een verantwoorde wijze naar kantoor komen?

Met de nieuwe manier van werken is gebleken dat de kantoortuin niet meer van deze tijd is. Er wordt meer ruimte vrijgemaakt voor sociale contacten. Werkplekken worden benut voor vergaderingen, meetings of geconcentreerd werken.

Heeft u onze SkyeBox al in de collectie gezien? Een exclusieve hoogwaardige vergaderruimte met eindeloos veel mogelijkheden! Het is de nieuwste innovatie op het gebied van stijlvol vergaderen. Het Skye wandsysteem heeft een diepliggend profiel dat karakter en architectonische expressie toevoegt aan ruimtes, scheidingswanden en multifunctionele units. Tevens is de SkyeBox gemakkelijk uit te rusten met een reserveringssysteem waardoor uw meetings intern en extern gereserveerd kunnen worden. Ideaal wanneer u thuiswerken combineert met een inspirerende werkomgeving op kantoor!

Architect: Casper Schwarsz
Fotografie: Peter Baas Photography

Plaats een reactie