Blog

Mijn marketingstage bij Plan Effect

Mijn marketingstage bij Plan Effect

Het is alweer de laatste week van mijn stage bij Plan Effect waar ik de afgelopen 6 maanden werkzaam was. Deze week staat in het teken van de laatste werkzaamheden, zoals het bijwerken van de website, maar ook de lancering van het nieuwe enkelglaswandsysteem EGO. Ik heb de afgelopen maanden diverse blogs geschreven en gepubliceerd voor Plan Effect. Het wordt daarom tijd om te vertellen hoe ik mijn stageperiode bij Plan Effect heb ervaren.

Ik ben Sanne Faber, derdejaars marketing en communicatie studente op het ROC Rivor in Tiel. Afgelopen november ben ik begonnen met mijn stage en ben ik werkzaam als stagiaire marketing bij Plan Effect in Geldermalsen. Tijdens mijn stage heb ik kennis gemaakt met verschillende aspecten op het gebied van marketing en communicatie.

Met veel energie ging ik mijn nieuwe avontuur tegemoet. Al tijdens mijn eerste stageweek mocht ik een zelfgeschreven blog voor de eerste keer online publiceren. Dit vond ik een grote stap want een blog schrijven over je stagebedrijf waar je net bent begonnen is wel een uitdaging. Na het publiceren van de eerste blog had ik de smaak te pakken en zorgde ik ervoor dat er elke week een blog gepubliceerd kon worden op de website.

Samen met mijn stagebegeleidster hebben we opdrachten geformuleerd die mij konden helpen om te ontwikkelen en ervaringen op te kunnen doen. Ik mocht bijdragen aan het promoten van producten en projecten op sociale media. Elke week publiceerde ik projecten op diverse online kanalen. Naast de stagewerkzaamheden heb ik ook een examenopdracht uitgevoerd voor Plan Effect. Hiervoor heb ik enquêtes op Klantenvertellen.nl afgenomen om de klanttevredenheid te meten.

Ik kijk met een tevreden blik terug op mijn stageperiode. Plan Effect heeft ervoor gezorgd dat ik mezelf kon ontwikkelen en mijn leerdoelen kon bereiken. Dankzij de goede ondersteuning en leerzame opdrachten heb ik ervaring op gedaan. Deze ervaring ga ik zeker mee nemen naar de volgende uitdaging.

Bedankt voor de leuke tijd Plan Effect!

Plaats een reactie