Blog

NIEUW: PLAN EFFECT EXCLUSIEF DEALER VAN DESINFECTIEZUIL SANITEASY!

NIEUW: PLAN EFFECT EXCLUSIEF DEALER VAN DESINFECTIEZUIL SANITEASY!

De entree is het eerste gezicht van uw organisatie. Of u nu in de kantoorbranche, horeca of retail werkt, overal moeten we alert zijn op onze hygiëne. Met de stijlvolle SANITEASY desinfectiezuil maakt u direct een veilige en professionele eerste indruk bij binnenkomst.

Creëer voor uw klanten en werknemers een schone omgeving met SANITEASY. Deze luxe desinfectiezuil is voorzien van een automatische sensor, u kunt uw handen desinfecteren zonder een hendel of knop aan te raken. Met de SANITEASY kunt u er voor zorgen dat de hygiëne maatregelen makkelijker worden nageleefd. Het beschermt medewerkers, klanten en bezoekers tegen besmetting en verspreiding.

 

De desinfectiezuil met een stijlvolle uitstraling!

SANITEASY heeft geen handhendel of voetbediening, maar werkt volledig automatisch. Daardoor is de zuil kostenbesparend en ziet hij er minimalistisch en stijlvol uit. De SANITEASY is speciaal ontworpen voor de sectoren: logistiek, horeca, kantoor, productie, detailhandel, overheid, amusement, sport, opleiding, bouw, gezondheidszorg en geüniformeerde diensten. Geef uw desinfectie zuil een eigen persoonlijke en unieke uitstraling door deze te voorzien van huisstijl elementen, een logo of een ander ontwerp naar keuze.

Belangrijke eigenschappen van de SANITEASY Model T:

– Veilig en contactloos
– Elegant design, passend bij elk interieur
– Effectief nevel-systeem
– Geen natte of plakkerige handen na gebruik
– Eenvoudig in gebruik en overal te installeren

INTRODUCTIE AANBIEDING!

Door het gebruik van de SANITEASY desinfectiezuil creëert u een goed en veilig gevoel voor de mensen die uw pand betreden. Momenteel hebben wij een aantrekkelijke introductie aanbieding! Klikt u hier voor verdere informatie.

Plan Effect is naast het realiseren van uw kantoor voor de toekomst exclusief dealer van SANITEASY. Wilt u meer weten over de SANITEASY neemt u dan gerust contact met ons op!

Plaats een reactie