Blog

Plan Effect gestart met plaatsen van wanden bij Hogeschool van Amsterdam

Plan Effect gestart met plaatsen van wanden bij Hogeschool van Amsterdam

Nog even geduld en de studenten van de Hogeschool van Amsterdam mogen aan de slag. Het Conradhuis in Amsterdam zal de thuisbasis worden voor de studenten van de faculteit Techniek, Onderwijs & Opvoeding en Digitale Media & Creatieve Industrie.

De hoogbouw van dertien verdiepingen is door middel van een glaskap verbonden met de laagbouw, hier bevinden zich zes verdiepingen. In het ontwerp staan studeren, onderzoeken en ontmoeten centraal. Het ontwerp is van bureaucombinatie Powerhouse Company, de Architekten Cie. en Marc Koehler Architects. Het Conradhuis heeft de duurzaamheidscertificering BREEAM Excellent voor het ontwerp ontvangen. Ook heeft het gebouw een erkenning gekregen voor “Frisse Scholen”!

In opdracht van Visser & Smit Bouw B.V. is Plan Effect inmiddels begonnen met de werkzaamheden. In totaal zal er ongeveer 4592 m2 wand geplaatst worden. In het ontwerp worden zowel gesloten als glazen wanden geplaatst. Voor de vaklokalen staat geluidsisolatie hoog op het lijstje. Daardoor is er gekozen voor de dubbelglaswand Monobloc in combinatie met de gesloten V-Line wand.

Kijk hier om alles te weten te komen over de Monobloc glaswand!

Plaats een reactie