Blog

Plan Effect helpt Roosmieke Heijdemann naar de top!

Plan Effect helpt Roosmieke Heijdemann naar de top!

Roosmieke Heijdemann vertegenwoordigt Nederland bij nationale en internationale wedstrijden in de sport Alpine Skiën en zoekt sponsoren die haar naar de top kunnen brengen!

Vanaf dat Roosmieke twee jaar oud was ging ze elk jaar met haar familie op vakantie naar de sneeuw. Al snel ontdekte ze haar passie voor skiën en wilde ze dit vaker gaan doen. Ze begon een paar jaar later op de rolbaan bij Klein Oostenrijk in Culemborg. Daarna ging ze elke week trainen bij Skipiste Nieuwegein en werd ze al snel gevraagd voor het wedstrijdteam. Hierdoor kwam ze in aanmerking met de wedstrijdsport Alpineskiën en werd actief bij nationale indoor skiwedstrijden. Roosmieke kwam in een jeugdteam bij Snowsports Academy Racing waardoor ze ook mocht deelnemen aan wedstrijden in het buitenland.

Het afgelopen jaar is Roosmieke geslaagd voor haar HAVO op het Rodenborch College en is ze verhuisd naar Walchen im Pinzgau in Oostenrijk. In Oostenrijk heeft Roosmieke de kans om zich optimaal te kunnen voorbereiden op het wedstrijdseizoen.

In de zomermaanden traint ze veel door middel van fietsen en daarnaast werkt ze fulltime in een hotel om in haar basisbehoeften te kunnen voorzien. In de winter kan Roosmieke werken en skiën combineren waardoor ze zich goed kan richten op het skiën. Ze is lid van Skiclub Brixem im Thale, met deze Oostenrijkse skiclub traint ze vier keer per week, wat zorgt voor een goede wedstrijdvoorbereiding.

In totaal is Roosmieke al vijf keer Nederlands Kampioen geworden in diverse onderdelen zoals de (reuzen)slalom en parallelslalom. Ze wilt zich graag plaatsen voor EYOG, het ‘European Youth Olympics Festival’. Haar droomdoel is de Olympsiche Spelen of een deelname aan het Europa/World Cup Circuit.

Om deel te nemen aan EYOF 2019 in Sarajevo is Roosmieke een crowdfunding gestart bij talentboek. Daarnaast is Roosmieke afhankelijk van haar ouders en sponsoren. Alleen hierdoor heeft zij de kans om de top te bereiken.

Plan Effect vindt het leuk om te investeren in jong talent en is sinds 2012 sponsor van Roosmieke. Dankzij haar inzet en motivatie willen wij Roosmieke graag helpen op weg naar de EYOF Winterspelen. Via talentboek en haar sponsors hoopt ze naar Sarajevo te kunnen vertrekken om deel te nemen aan het EYOF.

Wilt u net als Plan Effect sponsor worden? Ga dan naar de website van Roosmieke.

Plaats een reactie