LANGE LEVENSDUUR

Functionele gesloten deur, voorzien van een HPL toplaag. De HPL Deur wordt vaak toegepast in gebouwen. Denk maar eens aan kantines, archieven en opslagplaatsen. Dit zijn ruimtes waar u bijna niet onder deze deur uitkomt. Maar ook in een kantooromgeving komen we deze deur tegen. Niet alleen vanwege zijn prijs, maar ook omdat de deur privacy geeft. Trending op dit moment is een HPL Deur, afgewerkt met houtdecor. Hierdoor verdwijnt het standaard karakter van deze deur en verandert het geheel in een heuse eyecatcher.

CRADLE TO CRADLE

Nagenoeg al onze deuren zijn Cradle to Cradle gecertificeerd! De HPL-Deur wordt zo duurzaam mogelijk geproduceerd, maar draagt momenteel nog geen certificaat. Binnenkort worden schadelijke elementen vervangen voor duurzame stoffen, waardoor ook de HPL-Deur Cradle to Cradle wordt.

TECHNISCHE DETAILS

Van de HPL Deur zijn diverse technische specificaties beschikbaar. Klik op de button voor meer informatie of vraag de documentatie aan.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

- Dikte: 40 mm
- Afmetingen: standaard 930 mm
- Hoogte: max. 3000 mm
- Afwerking: hpl of fineer toplaag
- Geluidsisolatie: Rw 28 tot 42 dB

DEURBESLAG

Fraai deurbeslag is de finishing touch voor uw deuren en kantoorinrichting. Kies uit een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig deurbeslag en creëer het gewenste design.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN

BEZOEK ONZE SHOWROOM

MAAK EEN AFSPRAAK