SLANK & STIJLVOL

Hip en trendy: dat is de zeer slanke aluminium Kaderdeur van Plan Effect. Een populaire deur, die gezien mag worden! De Kaderdeur versterkt zijn aluminium omlijsting indien deze wordt toegepast in het het PE-25 Glass-Concept wandsysteem. In deze transparante combinatie, wordt het kader namelijk extra geaccentueerd. De Kaderdeur past perfect in ieder wandsysteem en is in veel stijlen en opties uit te voeren, waaronder: akoestisch glas, verdekte scharnieren, code slot en valdorpel.

CRADLE TO CRADLE

De Kaderdeur is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd! Daarmee heeft u de garantie van een duurzaam product. Plan Effect produceert volgens de principes van Cradle to Cradle. Elk materiaal moet, volgens deze filosofie, na de levensduur van het product, opnieuw worden toegepast.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Van de Kaderdeur zijn diverse technische specificaties beschikbaar. Klik op de button voor meer informatie of vraag de documentatie aan.

UNIEKE EIGENSCHAPPEN

- Dikte: 40 mm
- Afmetingen: standaard 930 mm
- Hoogte: max. 3000 mm
- Profielen: geëxtrudeerd aluminium
- Geluidsisolatie: Rw 31 tot 35 dB

DEURBESLAG

Fraai deurbeslag is de finishing touch voor uw deuren en kantoorinrichting. Kies uit een breed assortiment kwalitatief hoogwaardig deurbeslag en creëer het gewenste design.

MEER INSPIRATIE OP DOEN?

KEER TERUG NAAR DE UITGEBREIDE COLLECTIE OF VRAAG GRATIS DOCUMENTATIE AAN

BEZOEK ONZE SHOWROOM

MAAK EEN AFSPRAAK