Blog

Roosmieke behaalt Anwärter diploma

Roosmieke behaalt Anwärter diploma

Plan Effect sponsort al jaren het skitalent Roosmieke Heijdeman. Zij heeft één grote droom en dat is de wereldtop te behalen tijdens de Olympische Spelen. Plan Effect is betrokken bij de prestaties van Roosmieke. Wij vinden het leuk om haar te volgen. Hoe ziet de zomer eruit voor deze winter-topsporter.

Het is eind juni als iedereen zich klaar gaat maken voor de zomervakantie, iedereen ziet zichzelf al helemaal relaxed aan het zwembad liggen. Voor Roosmieke verliep de zomer anders. Voor haar brak een spannende periode aan. Zij begon aan haar opleiding als skilerares, 10 volle dagen skiën en uren studeren voor haar theorie. Maar ook nieuwe vrienden maken, nieuwe ervaringen op doen en natuurlijk après-ski op zijn tijd. Naast haar deelname aan de opleiding voor skilerares gingen haar normale werkuren ook gewoon door.

De opleiding vond plaats op de gletsjer van Kaprun en bestond uit een kleine groep van 50 skiërs en 8 leraren. Boven op de berg lag maar weinig sneeuw en er was maar één skilift open.
In de lift kreeg Roosmieke al snel de kriebels om weer met dit mooie uitzicht de berg af te racen. De eerste week is voorbij gevlogen en had een fantastische afsluiting met après-ski. Aan het einde van de week vonden de theorie-examens plaats. Door de jarenlange ervaring heeft Roosmieke niet veel hoeven te leren en zijn de meeste dingen gelukkig heel logisch. Zowel schriftelijk al mondeling is zij dan ook direct geslaagd.

Daarna was er nog de beoordeling voor haar manier van lesgeven. “Dit was een geweldige ervaring en ik heb hier heel veel van geleerd”, zegt Roosmieke. Ze haalde hiervoor het cijfer 1, wat in Oostenrijk een zeer goed betekent! Dan breekt de laatste dag alweer aan van het praktijkexamen wat uit 3 onderdelen bestond. Hiervoor is zij geslaagd met 3 keer een 2. Zij is hier dik tevreden mee. Menig Oostenrijker is hier echt jaloers op.

Wij feliciteren Roosmieke namens iedereen van Plan Effect met het behalen van het Anwärter diploma. Op naar je 2e opleiding en heel veel succes voor aankomend seizoen!

Plaats een reactie