Blog

Samen met de C2C Bouwgroep op Buiding Holland 2019

Samen met de C2C Bouwgroep op Building Holland 2019

Building Holland 2019 vindt dit jaar plaats van 9 tot en met 11 april 2019. In de RAI in Amsterdam worden de onderwerpen circulair bouwen, digitalisering in de bouw en energietransitie uitgebreid besproken. Plan Effect staat samen met de C2C Bouwgroep met een eigen stand op Building Holland 2019.

Ruim 250 standhouders, zoals architecten, adviseurs, aannemers en toeleveranciers komen samen tijdens het 3-daagse innovatie event om kennis te delen. Met diverse podia en standhouders verspreid over maar liefst drie hallen biedt het genoeg ruimte en kennis voor de bezoeker. Op de Innovation Boulevards worden er meer dan honderd innovaties getoond in het kader van circulariteit, digitalisering en de energietransitie. Daarnaast is er ruimte om te netwerken, zaken te doen en het zien en beleven van innovatieve producten.

Plan Effect is partner van de C2C Bouwgroep. De systeemwanden van Plan Effect zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. Tijdens Building Holland geeft Plan Effect uitgebreid uitleg over de Cradle to Cradle gecertificeerde wandsystemen.

Bent u benieuwd naar de innovatieve ideeën op het gebied van circulaire materialen en het bouwen aan een nieuwe toekomst? Kom tijdens Building Holland langs bij de C2C Bouwgroepstand nummer 10.22. U kunt zich hier gratis aanmelden!

Plan Effect staat met de C2C Bouwgroep op stand 10.22!
Bekijk hier de volledige plattegrond.

Plaats een reactie