Blog

Stem op ons: Wij hebben BIM!

Stem op ons: Wij hebben BIM!

Tijdens het BIMDating evenement op 7 november wordt de Collaboration Award uitgereikt. Een prijs voor de persoon die een positieve bijdrage heeft geleverd aan het verbeteren van de samenwerking in een BIM-project. Het gaat hierbij om de slimme of innovatieve bijdrage aan het project. Plan Effect blijft innoveren en werkt ook met BIM.

Wat is BIM? BIM ook wel Bouw Informatie Model genoemd is een concept dat inzicht biedt voor het sneller, efficiënter en duurzamer creëren en beheren van bouwprojecten. Tijdens de ontwerp en bouwfase worden alle gegevens opgenomen in digitale modules, waarbij alle relaties en partijen samenwerken. Voor de klant resulteert dit in een ontwerp wat 3D virtueel inzichtelijk is. Alle elementen en specificaties worden inzichtelijk weergegeven.

De vijf grootste voordelen van werken met BIM:

• Faalkosten (Kostenreductie)
• Betere projectresultaten
• Grotere efficiency
• Betere samenwerking
• Hogere winstmarges

Ook Plan Effect is genomineerd door Itannex voor de Collaboration Awards. Daarom hebben wij een eigen video gemaakt die voldoet aan kwaliteit, originaliteit, innovatie en samenwerking met BIM. Check nu op ons door een duimpje omhoog te geven!

Plaats een reactie