Blog

Taatsdeur als aanvulling op uw kantoor

Taatsdeur als aanvulling op uw kantoor.

De Taatsdeur is in menig huiskamer al te vinden, maar deze deurtrend zet zich ook voort op kantoor. De Taatsdeur is een razend populaire deur met veel voordelen en mogelijkheden. Ontdek nu waarom deze deur een echte eyecatcher is en niet mag ontbreken in uw pand.

Pas de Taatsdeur toe in een hedendaags kantoorontwerp en uw kantoor heeft direct een elegante uitstraling. De Taatsdeur heeft een draaimechanisme aan de onder en bovenkant van de deur. Zo kan de deur naar binnen of buiten open gedraaid worden. Er is een keuze tussen enkele of dubbelde deuren. De Taatsdeur geeft een ruimtelijk effect, en zorgt voor extra lichtinval op uw kantoor. Doordat de deuren zonder kozijnen geplaatst worden oogt de Taatsdeur stijlvol en is het de eyecatcher van de ruimte.

Plan Effect heeft een Taatsdeur ontworpen die uitstekend gecombineerd kan worden met al onze wandsystemen. De deur is in werkelijkheid uitgevoerd in aluminium, maar heeft een stalen look. Een voordeel hiervan is dat de aluminium Taatsdeur duurzaam, minder kostbaar en licht in gewicht is. De deuren kunnen op elke willekeurige maat gemaakt worden en de horizontale lijnen en vlakverdeling kunt u zelf bepalen.

 

De voordelen van een Plan Effect Taatsdeur op een rij:

– Extra slank profiel
– Op maat verkrijgbaar
– Eigen ontwerp mogelijk
– Zowel enkel als dubbele deuren
– Licht in gewicht
– Duurzaam door het Cradle to Cradle Silver certificaat

Voor het deurbeslag is er een keuze uit diverse design grepen. Door de Taatsdeur samen met de greep in uw eigen gewenste kleur te coaten, creëert u een strak geheel!

Plaats een reactie