Blog

Top 5 meest creatieve kantoor inrichtingen.

Top 5 meest creatieve kantoor inrichtingen.

Kantoorinrichtingen zijn er tegenwoordig in heel wat stijlen, zoals, industrieel, luxe en modern.  Maar wat dacht u van een creatieve kantoorinrichting? Dit is gedurfd en komt minder vaak voor, maar is daardoor zeker niet minder mooi! De creatieve kantoorstijl zien we steeds vaker op onze projecten terug komen. Het zijn prettige ruimtes om in te werken en dat geeft een positieve boost aan uw medewerkers!

Het inrichten van een nieuwe werkomgeving is niet altijd eenvoudig. Comfortabele, ruime en rustige werkplekken zorgen ervoor dat mensen zich prettig voelen, en daardoor hun werkzaamheden beter kunnen uitvoeren. Als deze ruimtes creatief worden ingericht dan stimuleert dit het brein van de medewerkers ook nog eens positief. Bij een creatieve kantoorinrichting kan gedacht worden aan gewaagde kleurenopvallende elementen en unieke visuals op de vloer en/of wanden.

Wat dacht u van graffiti wanden, een boot als loungeplek, of een speelkaamer als kantoor? Of glaswanden die switchen van transparant naar licht doorschijnend? Er is zoveel mogelijk.

Onderstaand staat de top 5 selectie van creatieve kantoorinrichtingen. Uuiteraard zijn deze allemaal voorzien van Plan Effect wandsystemen!

1. Xebia in Amsterdam heeft een magisch kantoor met eigenzinnig karakter, waardoor creatief denken in het brein van de medewerkers wordt gestimuleerd. Graffiti muren, transparante glaswanden en industriële open plafonds zorgen er samen voor dat dit kantoor één van de meest geweldige is van Nederland.

2. The Hague & Partners is een marketingbureau in Den Haag. De sfeer van de stad is door het hele pand voelbaar. U waant zich werkelijk op het strand, in de duinen of op zee. Accessoires zoals een houten boot zijn omgetoverd tot relax-flexplek en de duinen worden middels visuals op de glaswanden weergegeven.

3. De wens van Blokker Holding was om een fijne werkomgeving te creëren, die samenwerking stimuleert en de familiaire sfeer binnen het bedrijf zichtbaar maakt en ondersteunt. Er werd een duidelijke knipoog gemaakt naar het speelgoed en een warm en kleurrijk kantoor met karakter als eindresultaat.

4. Bij Young Perfect in Breda worden nieuwe merk strategieën bedacht en besproken voor de klant. De vergaderruimte heeft speciale priva-lite glaswanden welke ervoor zorgen dat men ongestoord kan vergaderen en/of brainstormen. Via een schakelaar switchen de glaswanden van geheel transparant naar licht doorschijnend.

5. Zetacom helpt organisaties met communicatievraagstukken op het gebied van onder andere bereikbaarheid en mobiele integratie. Alle afdelingen hebben een eigen huisstijlkleur. Dit is duidelijk terug te zien in de Folie Graphics op de glazen binnenwanden. Communicatie loopt als een leidraad door de gehele organisatie.

U ziet dat er een tal van mogelijkheden zijn. Door samen te werken met een interieurarchitect of ontwerpbureau komen de mooiste oplossingen voor alle soorten ruimtes. Zij geven net die verrassende finishing touch wat een creatieve kantoorinrichting nodig heeft. In de top 5 selectie vormen de wanden van Plan Effect samen met de creatieve accessoires een inspirerende werkomgeving voor de medewerkers. Een plek waar iedereen met veel plezier werkt!

Plaats een reactie