Blog

Topprojecten zomer 2019

TOPPROJECTEN ZOMER 2019

Afgelopen zomer heeft Plan Effect weer op verschillende mooie locaties mogen werken. Wij lichten drie projecten voor u uit. Allen variërend in interieurstijl en wandsystemen. Zo worden onder andere de PE 25- Glass-Concept, TEN en V-Line toegepast. Leest u verder over onze projecten en laat u inspireren door de diversiteit aan kantoorstijlen.

Trivire Dordrecht
In de regio Drechtsteden is woningcorporatie Trivire actief. Zij richten zich vooral op het huisvesten van mensen met lagere inkomens. Deze doelgroep willen zij een woning bieden met een passende huurprijs. Trivire houdt zich steeds meer bezig met energiebesparing en duurzaamheid van woningen. In het ontwerp van het hoofdkantoor aan de Callistolaan is dan ook gekozen voor onze meest duurzame PE 25 Glass-Concept wand. Deze wand is Cradle to Cradle Silver gecertificeerd! Daarmee heeft u de garantie van een duurzaam product. Deze systeemwand is tijdloos en past in ieder interieur. Samen met de zwarte HPL-deuren en de tweekleurige vloerbedekking geeft dit een echte hedendaagse industriële look.

CLUSE Amsterdam
Sieradenmerk CLUSE in Amsterdam ontwerpt voor ambitieuze vrouwen over de hele wereld horloges en sieraden. Het merk is modern, minimalistisch en straalt luxe uit. Al deze kenmerken zijn stuk voor stuk terug te vinden in het interieurontwerp.
De PE-25 Glass-Concept past met zijn pure en minimalistische look uitstekend bij dit ontwerp. Op de wanden zijn folie graphics toegepast, waardoor een uitstraling gecreëerd wordt van eenvoud en elegantie. De folies visualiseren de welbekende hexcores, die ook vaak te zien zijn in de CLUSE-sieraden.

Manpower Den Bosch
In de regio Den Bosch is uitzendbureau Manpower gevestigd. Al jarenlang is Manpower een partner voor zowel werkzoekende als opdrachtgevers. Bij Manpower heerst er een vibe waar u zich meteen thuis voelt. Zo is er een comfortabele loungebank om te ontspannen. Er is een ruimte waar u spellen kunt spelen en aparte loungehoekjes waar u zich even terug kan trekken. Door het gebruik van de TEN-wand zijn er ruime kantoren gecreëerd. De combinatie van het houten interieurwerk, Metal-stud wanden en de V-line systeemwanden zorgen voor de huiselijk beleving.

Heeft u al inspiratie op gedaan voor uw eigen kantoor? Creëer dan uw eigen moodboard op ons Pinterest kanaal! Hier stellen wij een diversiteit aan systeemwanden en kantoorstijlen aan u voor.

Plaats een reactie