Blog

Uw kantoortuin wordt een gezonde werkomgeving.

Uw kantoortuin wordt een gezonde werkomgeving.

Kantoortuinen zijn flexibel in te delen, kostenbesparend en goed voor de onderlinge communicatie en interactie. Tenminste… dat was ooit de gedachte.
Maar niets is minder waar. Uit onderzoek is gebleken dat kantoortuinen
juist zorgen voor problemen. Gelukkig heeft Plan Effect de oplossing!

Dankzij het binnenklimaat en de geluidshinder van open werkplekken leiden veel werknemers aan concentratieproblemen, vermoeidheid, stress en hoofdpijn klachten. Sinds de komst van de “populaire” kantoortuinen is het verzuim enorm toegenomen. Ook loopt de productiviteit van de medewerkers terug, met hogere kosten als gevolg. Ruim negen op de tien ondervraagde bedrijfsartsen zeggen dat de kantoortuin wordt genoemd als één van de grootste oorzaken voor verzuim onder werknemers die zich melden. Geluidshinder en concentratieverlies zijn de voornaamste oorzaken van de klachten.

Het is tijd om in te grijpen! In slechts een paar aanpassingen realiseert Plan Effect een nieuwe werkomgeving die WERKT! We gaan samen met u uw huidige kantoortuin omtoveren tot een kantoortuin 2.0. Deze nieuwe kantoortuin richten wij in op basis van creativiteit, projectmatig werken, concentratie, ontmoetingen en voor andere facetten die belangrijk zijn voor uw business. Voor creativiteit worden aparte kantoren gecreëerd, voor concentratie speciale focuszones, zodat iedereen in een eigen kantoor ongestoord kan werken en bellen met de deur dicht. Daarnaast worden er vergaderkantoren geplaatst voor ontmoetingen met klanten. Heeft u wat minder ruimte? Dan kunnen deze vergaderkantoren ook uitstekend intern gebruikt worden om te werken in teams. Op deze manier wordt een kantoortuin en privacy goed gecombineerd. Dat is prettig werken voor iedereen.

U zult het merken, met deze oplossing gaat u geld besparen en tijd winnen. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies, zodat we van uw kantoortuin een kantoortuin 2.0 kunnen maken. Hierdoor zijn privacy, werken, stilte en gezelligheid weer volledig in balans. Ook voor een volledige make-over naar traditionele kantoren kunnen wij u goed adviseren.

Tip: Ontdek alvast onze BounceBox! Een flexibele kantoorunit voor in uw kantoortuin.

Plaats een reactie