Blog

Zwarte profielen de trend van 2019!

Zwarte profielen de trend van 2019!

Een kantoorinterieur wordt steeds gewaagder en we durven steeds meer. Niet alles is standaard wit en neutraal. Dat ziet u terug in de projecten. Zo waren de glaswanden met zwart gecoate profielen de trend van het jaar!

Plan Effect heeft het afgelopen jaar mooie projecten mogen opleveren waar profielen in het zwart zijn toegepast. De glazen wanden met zwarte profielen zijn in ieder interieur makkelijk toe te passen. Of u nu houdt van luxe, modern of industrieel, een glaswand met zwart profiel past in ieder interieur.

Wij lichten een viertal projecten voor u uit, allemaal glazen wanden met zwarte profielen en een eigen uitstraling!

Bij poedercoatingbedrijf Eurolacke in Tiel zijn de allereerste EGO wanden geplaatst. Er is een bruisende omgeving gecreëerd waarin medewerkers, architecten en ontwikkelaars zich prettig en thuis voelen. De diverse vergader- en ontwikkelingsruimtes hebben een strakke vintage stijl.

In het moderne kantoorgebouw van Motion Building in Amsterdam is Mitek gevestigd. Op de 3e verdieping is het er heerlijk ruim en licht. Door de glazen TEN wand met horizontale designprofielen creëert u een ruimtelijk gevoel. Het gebruik van lichte tinten samen met de zwarte profielen geeft het geheel een moderne uitstraling.

Op het kantoor van Equinex te Amsterdam is een stijlvolle en tijdloze kantooromgeving gecreëerd. Diverse ruimtes zijn voorzien van PE-25 Glass-Concept met getinte beglazing. Grijs en zwart vormen de basistinten. De rode muur en trendy cactussen geven een kleurrijke touch aan dit kantoor.

Bij Alvero was de wens om een echt thuisgevoel te creëren. Een ruimte om samen te zijn, spellen te spelen en gezamenlijk te eten. De grote stamtafel en bar lenen zich hier perfect voor. De ultraslanke designprofielen van TEN geven samen met het hout, staal de groene planten het juiste gevoel.

Bent u ook toe aan een nieuw kantoor met zwarte wandsystemen? Laat u dan vrijblijvend inspireren door één van onze sales managers.

Plaats een reactie