Creatieve kantoorinrichtingen

Een boost aan creativiteit voor medewerkers.

PRETTIG WERKEN EN PRESTEREN IN CREATIEVE KANTOREN

Glijbanen, caravans, blokhutten en tuinhuisjes, hier denken we vaak aan bij een creatieve kantoorinrichting.
Het is belangrijk dat de creatieve kantoorruimte in balans is qua kleuren, vormen en materialen. Maar hoe realiseren we nu een creatieve kantoorinrichting
waar medewerkers zich prettig en gelukkig bij voelen? Ieder mens wordt beïnvloed door zijn of haar omgeving. Een ruimte heeft invloed op gevoel, productiviteit en prestatie.
Daarom zijn passende wandsystemen en kleuren van belang, waarmee we grote ruimtes zoals, een gezellige bar, unieke loungeplek of een ouderwetse koffiecorner kunnen creëren.
De creativiteit is dan door het hele kantoor voelbaar. De touch van creativiteit geeft medewerkers nét die extra prikkel.

CREATIEVE VISUALS

Stimuleer de creativiteit van werknemers voor meer productiviteit. Aantrekkelijke visuals geven hen creatief inzicht. Schilderingen stimuleren vertrouwen, waardoor collega’s sneller hun mening durven te geven en ideeën gaan delen.

CREATIEVE KLEUREN

Blauw geeft medewerkers rust en rood zorgt voor analytisch denkvermogen. Maar onderzoek heeft uitgewezen dat onze hersenen van de kleur groen, oranje en geel juist een creatieve boost krijgen. Medewerkers krijgen hier energie van.

GRATIS INTERIEURADVIES?

Op zoek naar de juiste indeling voor uw creatieve kantoor? Wij denken graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

CREATIEVE INSPIRATIE

 Ontdekken hoe uw kantoor een creatieve uitstraling krijgt? Maak met onze Pins een eigen creatief moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot een creatieve kantoorinrichting te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op uw kantoor toegepast kunnen worden.