Afspraak maken

Creatieve kantoorinrichtingen

PRETTIG WERKEN IN CREATIEVE KANTOREN

Glijbanen, caravans, blokhutten en tuinhuisjes, hier denken we vaak aan bij een creatieve kantoorinrichting. Het is belangrijk dat de creatieve kantoorruimte in balans is qua kleuren, vormen en materialen. Maar hoe realiseren we nu een creatieve kantoorinrichting
waar medewerkers zich prettig en gelukkig bij voelen? Ieder mens wordt beïnvloed door zijn of haar omgeving. Een ruimte heeft invloed op gevoel, productiviteit en prestatie. Daarom zijn passende wandsystemen en kleuren van belang, waarmee we grote ruimtes zoals, een gezellige bar, unieke loungeplek of een ouderwetse koffiecorner kunnen creëren. De creativiteit is dan door het hele kantoor voelbaar. De touch van creativiteit geeft medewerkers nét die extra prikkel.

Creatieve kleuren

Blauw geeft medewerkers rust en rood zorgt voor analytisch denkvermogen. Maar onderzoek heeft uitgewezen dat onze hersenen van de kleur groen, oranje en geel juist een creatieve boost krijgen. Medewerkers krijgen hier energie van.

  • Creatieve kantoorinrichting
  • Speels
  • Pinterest

GRATIS INTERIEURADVIES

Op zoek naar de juiste indeling voor jouw creatieve kantoor? Wij denken graag met je mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan jouw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

CONTACT

CREATIEVE VISUALS

Stimuleer de creativiteit van werknemers voor meer productiviteit. Aantrekkelijke visuals geven hen creatief inzicht. Schilderingen stimuleren vertrouwen, waardoor collega’s sneller hun mening durven te geven en ideeën gaan delen.

PROJECTS

PINTEREST

Ontdekken hoe jouw kantoor een creatieve uitstraling krijgt? Maak met onze Pins een eigen creatief moodboard op Pinterest. Met een moodboard stel je de juiste sfeer van jouw kantoor samen.

PINTEREST