Moderne kantoorwanden

Moderne interieur inspiratie voor kantoor.

EEN MODERNE KANTOORSTIJL

Een strak en modern kantoor interieur past vrijwel bij ieder bedrijf. Het heeft een tijdloos karakter. Geen poespas, maar een strakke stijl met een mooi en luxe design.
Het is de meest prettige werkomgeving voor iedereen. Binnen deze kantoorstijl kan daglicht een enorme hoofdrol spelen, dankzij het lichte en transparante karakter. Daglicht is tegenwoordig een erg belangrijke factor, omdat het goed is voor de productiviteit van de medewerkers. Plan Effect heeft alles in huis om de juiste moderne sfeer op kantoor te creëren. Dankzij de moderne wandsystemen PE-25 Glass-Concept, Serenity, Skye en Steel-Line bent u verzekerd van een modern interieur. Daarnaast zorgen ook de lichte kleuren voor een moderne stijl. Deze kleuren zijn tijdloos, waardoor ze altijd eenvoudig te combineren en aantrekkelijk blijven. Met diverse accessoires en de juiste verlichting kunt u een modern interieur ook gezellig maken.

MODERN VAN A TOT Z

Onze collectie heeft een uitgebreid aanbod aan moderne wandsystemen. Van stijlvolle glaswanden tot strakke gesloten wanden. U creëert altijd de gewenste moderne stijl. Ontdek nu onze wanden met geraffineerde details.

SKYE-HIGH

Er zijn veel moderne wandsystemen en oplossingen, maar de allernieuwste enkelglaswand SKYE zorgt misschien wel voor het grootste wow-effect! Modern, uniek en absoluut high-end, dat zijn de waarden van deze wand.

GRATIS INTERIEURADVIES?

Op zoek naar de juiste indeling voor uw moderne kantoorwanden? Wij denken graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

MODERNE INSPIRATIE

 Ontdekken hoe uw kantoor een moderne uitstraling krijgt? Maak met onze Pins een eigen modern moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot een moderne kantoorinrichting te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op uw kantoor toegepast kunnen worden.