Industrieel kantoor interieur

Industriële inspiratie voor uw kantoor.

INDUSTRIËLE KANTOORWANDEN

Industriële elementen zorgen vaak voor een stoer effect in uw kantoorinrichting. Of het nu gaat om een industriële lamp, industriële tafel of industriële meubels,
alles draagt bij aan het creëren van een compleet industrieel kantoor. Plan Effect voorziet uw kantoor van de mooiste industriële wanden. Wat dacht u van de robuuste EGO?
Of de minimalistische TEN? Met beide wandsystemen creëert u de perfecte industriële look. De belijning is zelf te bepalen, waardoor u de industriële wand naar wens kunt samenstellen. Een industrieel kantoordesign is stoer, robuust en perfect te combineren met andere kantoorstijlen dankzij de strakke vormen en neutrale kleuren.
Wees creatief met retro eyecatchers en maak van uw kantoorruimte een compleet industrieel interieur.

VINTAGE WANDSYSTEEM EGO

De allernieuwste glaswand EGO heeft de meest industriële uitstraling van dit moment. Het wandsysteem is gemaakt van aluminium, maar lijkt van staal. De vlakverdeling is naar eigen wens in te vullen. Zo krijgt elke ruimte een eigen EGO!

INDUSTRIËLE WAND

Op Pinterest plaatsen wij de mooiste foto's van industriële kantoren. Stuk voor stuk door ons zelf voorzien van retro wanden en ingericht. Volg ons nu op Pinterest en stel direct uw moodboard met een industriële inrichting samen.

Industrieel Kantoor Interieur Plan Effect

GRATIS INTERIEURADVIES?

Op zoek naar de juiste indeling voor uw industriële kantoor? Wij denken graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

INDUSTRIËLE INSPIRATIE

 Ontdekken hoe uw kantoor een industriële uitstraling krijgt? Maak met onze Pins een eigen industrieel moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot een industriële kantoorinrichting te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op uw kantoor toegepast kunnen worden.