Afspraak maken

Industrieel kantoor interieur

INDUSTRIËLE KANTOORWANDEN

Industriële elementen zorgen vaak voor een stoer effect in de kantoorinrichting. Of het nu gaat om een industriële lamp, industriële tafel of industriële meubels, alles draagt bij aan het creëren van een compleet industrieel kantoor. Plan Effect voorziet jouw kantoor van de mooiste industriële wanden. Wat dacht je van de robuuste EGO? Of de minimalistische TEN? Met beide wandsystemen creëer je de perfecte industriële look. De belijning is zelf te bepalen, waardoor je de industriële wand naar wens kunt samenstellen. Een industrieel kantoordesign is stoer, robuust en perfect te combineren met andere kantoorstijlen dankzij de strakke vormen en neutrale kleuren. Wees creatief met retro eyecatchers en maak van jouw kantoorruimte een compleet industrieel interieur.

WANDSYSTEEM EGO

De allernieuwste glaswand EGO heeft de meest industriële uitstraling van dit moment. Het wandsysteem is gemaakt van aluminium, maar lijkt van staal. De vlakverdeling is naar eigen wens in te vullen. Zo krijgt elke ruimte een eigen EGO!

  • Industriële inspiratie voor uw kantoor
  • Pinterest
  • Vintage wandsysteem EGO

GRATIS INTERIEURADVIES

Op zoek naar de juiste indeling voor jouw industriële kantoor? Wij denken graag met je mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan jouw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

Contact

PINTEREST

Op Pinterest plaatsen wij de mooiste foto’s van industriële kantoren. Stuk voor stuk door ons zelf voorzien van retro wanden en ingericht. Volg ons nu op Pinterest en stel direct jouw eigen moodboard met een industriële inrichting samen.

PINTEREST

INDUSTRIËLE INSPIRATIE

Ontdekken hoe jouw kantoor een industriële uitstraling krijgt? Maak met onze Pins een eigen industrieel moodboard op Pinterest. Stel een moodboard samen en zie welke mogelijkheden er toegepast kunnen worden.

MOODBOARD