Afspraak maken

Groen kantoor, groene wand

Duurzame kantoorinrichting

Duurzaam ondernemen is een belangrijk punt in onze maatschappij. Onder andere onze zonnepanelen, duurzame inzetbaarheid en gezonde stoffen zorgen ervoor dat al onze systeemwanden en deuren Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. Wij voorzien het kantoor van een duurzaam interieur met groene wanden, omdat MVO en een gezonde werkomgeving bij ons altijd op nummer één staan. Wat dacht je van een glaswand, voorzien van een paneel met moswand look? Of planten op kantoor in een ontvangstkamer of vergaderruimte? Alles draagt bij aan een duurzaam kantoor.

Duurzame wandsystemen

Onze collectie bestaat uit duurzame wanden en overige duurzame producten. Ontdek nu welke groene wanden kunnen bijdrage aan uw kantooromgeving. De mogelijkheden voor werken in het groen zijn eindeloos.

  • Pinterest
  • Groen kantoor
  • Duurzaam

CRADLE TO CRADLE SILVER

Al onze glaswanden, gesloten wanden en deuren beschikken over een Cradle to Cradle certificaat. Het zijn duurzame producten, waardoor ze niet schadelijk zijn voor mens en milieu. De beste bijdrage aan een gezonde werkomgeving.

SUSTAINABILITY

GRATIS INTERIEURADVIES?

Toe aan een gezonde werkomgeving? In het kader van duurzaamheid denken wij graag met je mee. Samen maken we een passend voorstel wat voldoet aan jouw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

CONTACT

INSPIRATIE GROEN KANTOOR

Maak met onze Pins een groen kantoor moodboard op Pinterest. Met een moodboard stel je de juiste sfeer van het kantoor samen. Volg ons nu op Pinterest, stel direct jouw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op het kantoor toegepast kunnen worden.

PINTEREST