Groen kantoor, Groene wand

Duurzaam werken in een gezonde werkomgeving.

DUURZAME KANTOORINRICHTING

Duurzaam ondernemen is een belangrijk punt in onze maatschappij. Onder andere onze zonnepanelen, duurzame inzetbaarheid en gezonde stoffen
zorgen ervoor dat al onze systeemwanden en deuren Cradle to Cradle gecertificeerd zijn.
Wij voorzien uw kantoor van een duurzaam interieur met groene wanden, omdat MVO en een gezonde werkomgeving bij ons altijd op nummer één staan.
Wat dacht u van een glaswand, voorzien van een paneel met moswand look? Of planten op kantoor in een ontvangstkamer of vergaderruimte?
Alles draagt bij aan een duurzaam kantoor.

DUURZAME WANDSYSTEMEN

Onze collectie bestaat uit duurzame wanden en overige duurzame producten. Ontdek nu welke groene wanden kunnen bijdrage aan uw kantooromgeving. De mogelijkheden voor werken in het groen zijn eindeloos.

CRADLE TO CRADLE SILVER

Al onze glaswanden, gesloten wanden en deuren beschikken over een Cradle to Cradle certificaat. Het zijn duurzame producten, waardoor ze niet schadelijk zijn voor mens en milieu. De beste bijdrage aan een gezonde werkomgeving.

GRATIS INTERIEURADVIES?

Toe aan een gezonde werkomgeving? In het kader van duurzaamheid denken wij graag met u mee. Samen maken we een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

INSPIRATIE GROEN KANTOOR

 Ontdekken hoe een groene wand bij uw kantoor past? Maak met onze Pins een groen kantoor moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot een duurzaam kantoor te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op uw kantoor toegepast kunnen worden.