Afspraak maken

Hybride werken

Werken vanuit huis en op kantoor

Werken op kantoor en thuis lijkt het nieuwe normaal. Thuis werken we graag in stilte en geconcentreerd. Naar eigen inzicht, persoonlijke behoeften en prioriteiten wordt de tijd efficiënt ingedeeld. Dit heeft een positieve werking op de mindset van de medewerkers.
Op kantoor zijn ontmoetingsplekken, vergaderruimtes en flex-ruimtes belangrijker dan ooit! Het is zaak om deze ruimtes goed in te richten en te voorzien van de juiste faciliteiten voor een goed en werkbaar hybride werken beleid. Op de werkvloer ontmoeten we elkaar graag voor een gezellig kopje koffie, om samen te sparren en om samen tot nieuwe inzichten te komen.

Hybride werken op kantoor

Medewerkers komen voor inspiratie, creativiteit en gezelligheid naar kantoor. Creatieve vergaderruimtes en sfeervolle ontmoetingsplekken zijn daarom zeer belangrijk in jouw nieuwe kantoorindeling.

  • Pinterest
  • Hybride werken
  • Duurzaam

HYBRIDE THUISWERKEN

Thuiswerken en werken op kantoor moet altijd met elkaar in verbinding staan. Het is belangrijk om naast thuis ook op kantoor goede voorzieningen te creëren, waardoor collega’s elkaar op afstand online kunnen ontmoeten.

HYBRIDE WERKEN

HYBRIDE WERKEN TIPS

Tips ontvangen om het kantoor hybride in te richten? Wij denken graag met je mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan jouw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

CONTACT

HYRBIDE WERKEN INSPIRATIE

Onderzoeken hoe het kantoor hybride ingericht kan worden? Met een moodboard stel je de juiste sfeer van jouw hybride kantoor samen. Volg ons nu op Pinterest, stel direct je moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op kantoor en ook thuis toegepast kunnen worden.

PINTEREST