Hybride werken

Wat is de betekenis van hybride werken?

WERKEN VANUIT HUIS EN OP KANTOOR

Werken op kantoor en thuis lijkt het nieuwe normaal. Thuis werken we graag in stilte en geconcentreerd.
Naar eigen inzicht, persoonlijke behoeften en prioriteiten wordt de tijd efficiënt ingedeeld. Dit heeft een positieve werking op de mindset van uw medewerkers.
Op kantoor zijn ontmoetingsplekken, vergaderruimtes en flex-ruimtes belangrijker dan ooit! Het is zaak om deze ruimtes goed in te richten en te voorzien van de juiste faciliteiten voor een goed en werkbaar hybride werken beleid. Op de werkvloer ontmoeten we elkaar graag voor een gezellig kopje koffie, om samen te sparren en om samen tot nieuwe inzichten te komen.

HYBRIDE WERKEN OP KANTOOR

Medewerkers komen voor inspiratie, creativiteit en gezelligheid naar kantoor. Creatieve vergaderruimtes en sfeervolle ontmoetingsplekken zijn daarom zeer belangrijk in uw nieuwe kantoorindeling.

HYBRIDE THUISWERKEN

Thuiswerken en werken op kantoor moet altijd met elkaar in verbinding staan. Het is belangrijk om naast thuis ook op kantoor goede voorzieningen te creëren, waardoor collega’s elkaar op afstand online kunnen ontmoeten.

HYBRIDE WERKEN TIPS

Tips ontvangen om uw kantoor hybride in te richten? Wij denken graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

HYBRIDE WERKEN INSPIRATIE

Onderzoeken hoe uw kantoor hybride ingericht kan worden? Maak met onze Pins een eigen moodboard op Pinterest en ontdek het.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw hybride kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot een hybride werkomgeving te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op uw kantoor en ook thuis toegepast kunnen worden.