Kantoor interieur en design

Designwanden, opvallende kleuren en hoogwaardige materialen.

INTERIEURONTWERP EN DESIGN

Een interieurontwerp is een must voor uw kantoorinrichting. Het begint met de grote verbouwing en daarna volgt de basis van het ontwerp: de systeemwanden.
Met de juiste kantoorwanden creëert u het gewenste kantoorontwerp wat voldoet aan al uw eisen. Daarna volgt de inrichting, gericht op design.
Hierbij wordt er gekozen voor een bepaalde stijl, opvallende kleurcombinaties, unieke vormen en hoge kwaliteit materialen.
De kantoorinrichting heeft veel effect op medewerkers, want het verhoogt de productiviteit en het werkplezier. Daarom is het belangrijk dat het kantoordesign past bij de organisatie.
Voor welke styling kiest u? Hip, modern, strak? Of misschien wel retro? Wij staan altijd klaar om met uw ontwerp aan de slag te gaan.

DESIGN COLLECTIE

Onze uitgebreide collectie systeemwanden bevat een breed scala aan designwanden. Tijdens de ontwikkeling van het design van onze wanden betrekken we graag architecten en ontwerpers voor een uniek ontwerp.

EEN TEN VOOR DESIGN

Met het minimalistische wandsysteem TEN creëert u design op hoog niveau! Dit wandsysteem heeft ultraslanke TEN-millimeter designprofielen die zowel horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal toepasbaar zijn.

GRATIS INTERIEURADVIES?

Op zoek naar de juiste indeling voor uw design kantoor? Wij denken graag met u mee en maken u blij met een passend interieurontwerp voor uw kantoor! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

KANTOOR INTERIEUR EN DESIGN

 Ontdekken hoe uw kantoor een hoogwaardig design krijgt? Maak met onze Pins een eigen moodboard met verschillende designs op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot een geschikt interieurontwerp te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op uw kantoor toegepast kunnen worden.