Afspraak maken

Kantoor interieur en design

Interieurontwerp en design

Een interieurontwerp is een must voor de kantoorinrichting. Het begint met de grote verbouwing en daarna volgt de basis van het ontwerp: de systeemwanden. Met de juiste kantoorwanden creëer je het gewenste kantoorontwerp wat voldoet aan al jouw eisen. Daarna volgt de inrichting, gericht op design. Hierbij wordt er gekozen voor een bepaalde stijl, opvallende kleurcombinaties, unieke vormen en hoge kwaliteit materialen. De kantoorinrichting heeft veel effect op medewerkers, want het verhoogt de productiviteit en het werkplezier. Daarom is het belangrijk dat het kantoordesign past bij de organisatie.
Voor welke styling kies je? Hip, modern, strak? Of misschien wel retro? Wij staan altijd klaar om met jouw ontwerp aan de slag te gaan.

Design collectie

Onze uitgebreide collectie systeemwanden bevat een breed scala aan designwanden. Tijdens de ontwikkeling van het design van onze wanden betrekken we graag architecten en ontwerpers voor een uniek ontwerp.

  • Pinterest
  • Enkelglaswand TEN
  • Design

EEN TEN VOOR DESIGN

Met het minimalistische wandsysteem TEN creëer je design op hoog niveau! Dit wandsysteem heeft ultraslanke TEN-millimeter designprofielen die zowel horizontaal, verticaal en zelfs diagonaal toepasbaar zijn.

TEN

GRATIS INTERIEURADVIES?

Op zoek naar de juiste indeling voor jouw design kantoor? Wij denken graag met je mee en maken je blij met een passend interieurontwerp voor het kantoor! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

CONTACT

KANTOOR INTERIEUR EN DESIGN

Maak met onze Pins een eigen moodboard met verschillende designs op Pinterest. Volg ons nu op Pinterest, stel direct je moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op jouw kantoor toegepast kunnen worden.

PINTEREST