Luxe wanden met klasse

Systeemwanden met hoogwaardig karakter.

LUXE WANDEN MET KLASSE

Wij beschikken over een uitgebreide collectie systeemwanden, stuk voor stuk in een eigen design.
Speciale wensen of bijzonder maatwerk is altijd mogelijk. Dankzij de high-end wandafwerking, kunnen wij elke luxe stijl in uw kantoor creëren.
Systeemwanden met een coating van goud, rosé of zilver versterken het luxe karakter van uw kantoor en geven klasse aan het totale interieur.
Het wandtype zelf draagt hier ook een steentje aan bij. Wat dacht u van de TEN met speciale stijlen? Of de transparante PE-25 Glass-Concept?
Dankzij stijlvolle eyecathers en een chique design van onze wandsystemen, zal de luxe beleving altijd goed tot recht komen.

STIJLVOL ENKELGLAS

Innovatieve glaswanden met een slanke profilering en van hoogwaardige kwaliteit, dat is het TEN enkelglas wandsysteem. Zeer minimalistisch vormgegeven en met unieke stijlen. Ontdek zelf alle luxe en mogelijkheden die schuilen achter TEN.

LUXE WANDSYSTEMEN

Onze wandsystemen hebben niet alleen een luxe uitstraling van buiten, maar bevatten ook de meest stijlvolle detaillering van binnen. Dankzij onze uitgebreide collectie in kleuren en systemen, hebben wij altijd de designwand die bij uw luxe kantoor past.

GRATIS INTERIEURADVIES?

Op zoek naar de juiste indeling voor uw hoogwaardige kantoor? Wij denken graag met u mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan uw wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

LUXE KANTOOR INSPIRATIE

 Ontdekken hoe uw kantoor een hoogwaardige uitstraling krijgt? Maak met onze Pins een luxe en stijlvol moodboard op Pinterest.
Met een moodboard stelt u de juiste sfeer van uw kantoor samen. Wij helpen u vervolgens bij het advies, om tot een luxe kantoorinrichting te komen.
Volg ons nu op Pinterest, stel direct uw moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op uw kantoor toegepast kunnen worden.