Afspraak maken

Luxe wanden met klasse

Systeemwanden met hoogwaardig karakter

Wij beschikken over een uitgebreide collectie systeemwanden, stuk voor stuk in een eigen design. Speciale wensen of bijzonder maatwerk is altijd mogelijk. Dankzij de high-end wandafwerking, kunnen wij elke luxe stijl in het kantoor creëren. Systeemwanden met een coating van goud, rosé of zilver versterken het luxe karakter van je kantoor en geven klasse aan het totale interieur. Het wandtype zelf draagt hier ook een steentje aan bij. Wat dacht je van de TEN met speciale stijlen? Of de transparante Glass-Concept?
Dankzij stijlvolle eyecathers en een chique design van onze wandsystemen, zal de luxe beleving altijd goed tot recht komen.

Stijlvol enkelglas

Innovatieve glaswanden met een slanke profilering en van hoogwaardige kwaliteit, dat is het TEN enkelglas wandsysteem. Zeer minimalistisch vormgegeven en met unieke stijlen. Ontdek zelf alle luxe en mogelijkheden die schuilen achter TEN.

  • Pinterest
  • Luxe wanden
  • TEN

LUXE WANDSYSTEMEN

Onze wandsystemen hebben niet alleen een luxe uitstraling van buiten, maar bevatten ook de meest stijlvolle detaillering van binnen. Dankzij onze uitgebreide collectie in kleuren en systemen, hebben wij altijd de designwand die bij jouw luxe kantoor past.

COLLECTIE

GRATIS INTIEURADVIES

Op zoek naar de juiste indeling voor jouw hoogwaardige kantoor? Wij denken graag met je mee en komen altijd met een passend voorstel wat voldoet aan je wensen! Bel direct voor een afspraak met één van onze adviseurs.

CONTACT

LUXE KANTOOR INSPIRATIE

Ontdekken hoe je kantoor een hoogwaardige uitstraling krijgt? Maak met onze Pins een luxe en stijlvol moodboard op Pinterest. Volg ons nu op Pinterest, stel direct je moodboard samen en zie welke mogelijkheden er op jouw kantoor toegepast kunnen worden.

PINTEREST