Blog

Creëer een huiselijke sfeer op kantoor.

Creëer een huiselijke sfeer op kantoor.

Medewerkers werken harder en prettiger als ze zich thuis voelen. Daarom is het belangrijk om het kantoor zo huiselijk mogelijk in te richten. Hierdoor hebben zij het gevoel alsof ze thuis in hun vertrouwde omgeving aan het werk zijn.

Plan Effect verzorgt kantoorinrichtingen, passend bij de uitstraling van de opdrachtgever. Steeds vaker wordt er gekozen om huiselijke elementen te verwerken in het totaalproject. Hierbij gaat het om elementen zoals zachte materialen, vrolijke kleuren, accessoires, planten en huiselijke items. Mensen worden er vrolijk van, waardoor het werkplezier vergroot wordt. De huiselijke setting vindt u ook terug bij het project van G2O, waar Plan Effect naast kantoorwanden ook een sfeervol interieur heeft mogen creëren.

De keuze van de huiselijke kantoorstijl hangt af van diverse facetten. Wilt u uw kantoor extra warm en sfeervol inrichten? Kies voor een hoogpolig tapijt. Moet een ruimte rustgevend zijn? Kies dan voor een speciale loungeruimte, voorzien van een chesterfield bank en een aquarium. Ook planten geven uw kantoor een huiselijk gevoel. Ze zien er niet alleen kleurrijk uit, maar bevorderen ook nog eens een gezond werkklimaat.

Tegenwoordig is vergaderen in een huiselijke setting erg populair. De meeste mensen houden van kort en informeel overleg, wat bijdraagt aan hun productiviteit. Onlangs richtte Plan Effect de Concept Gallery te Amsterdam in. Hier ziet u de huiselijke sfeer direct terug. De vergaderruimte lijkt wel een woonkamer, dankzij de comfortabele banken en stoelen. Ook hebben ze een tuin met uitzicht op het water en een bar. Aan de bar wordt elke dag informeel geluncht en geborreld. Er heerst een ontspannen en collegiale sfeer.

Wilt u ook uw kantoor in huiselijke sfeer inrichten? Plan Effect denkt graag met u mee!

Plaats een reactie