Blog

De slanke, veelzijdige en ontzettend populaire kaderdeur.

De slanke, veelzijdige en ontzettend populaire kaderdeur.

De kaderdeur is al 7 jaar vertegenwoordigd in ons assortiment en past in ieder wandsysteem. De kaderdeur welke wij in eigen huis fabriceren, kan in veel kantoorstijlen worden toegepast en is in meerdere opties uit te voeren. De hippe en trendy kaderdeur van Plan Effect is dan ook een populaire deur.

Het vervaardigen van de deur gebeurt in onze eigen productieruimte. Allereerst kunt u kiezen uit gelaagd glas of akoestisch gelaagd glas. Door gebruik te maken van de takel komt het glas makkelijk op de behandeltafel. Op deze tafel wordt de deur in elkaar gezet en voorzien van rubbers en de gekozen kleur profielen. Wanneer de kaderdeur helemaal klaar is, wordt deze ingepakt voor transport naar het project.

Van de kaderdeur zijn diverse technische specificaties beschikbaar:

Dikte  40 mm
Afmetingen  Standaard 930 mm
Hoogte  Max. 3000 mm
Deurkozijn  Stomp, haaks model
Profielen  Geëxtrudeerd aluminium
Coating  Poedercoating
Paumelles  RVS, 4 stuks per deur
Slot  PE Cilinderslot met RVS voorplaat
Kruk  Hoppe RVS
Aanslagrubber  Zwart en grijs
Standaard profielkleur  Wit, grijs en blank geanodiseerd
Geluidsisolatie  Rw 31 tot 35 dB

De kaderdeur is een veelzijdige deur die gezien mag worden. De kaderdeur versterkt zijn aluminium omlijsting indien deze wordt toegepast in het PE-25 Glass Concept wandsysteem. In deze transparante combinatie wordt het kader namelijk extra geaccentueerd. De deur kan in elke gewenste kleur worden geleverd. Door de productie in eigen huis is er altijd sprake van een korte levertijd.

Een kaderdeur is niet compleet zonder een fraai deurbeslag. Het deurbeslag geeft het gewenste design binnen uw kantoorinrichting aan. Wij hebben een ruim assortiment aan kwalitatief hoogwaardig deurbeslag waar u uit kunt kiezen.

Onze kaderdeur is tevens Cradle to Cradle Silver gecertificeerd, hiermee heeft u de garantie van een duurzaam product!

Wilt u meer informatie over onze kaderdeur en hoe u deze kunt toepassen? Neem dan gerust contact met ons op.

Plaats een reactie