Blog

Hoera!!! Productiemanager Jaap 25 jaar in dienst!

Hoera!!! Productiemanager Jaap 25 jaar in dienst!

Vandaag is onze productiemanager Jaap Hendriksen (oftewel Japio) 25 jaar in dienst!
Een feestelijke dag die wij niet maar zo voorbij laten gaan! Door de vele jaren ervaring in de productie is Jaap inmiddels een onmisbare kracht voor Plan Effect. Voor de mensen die Jaap nog niet kennen, wij stellen hem graag aan u voor!

Al vanaf de oprichting van Plan Effect te Ochten is Jaap het vaste gezicht op de productievloer van Plan Effect. Hij heeft de afgelopen tijd veel zien gebeuren in de productie. In de beginjaren was alles nog handmatig en tegenwoordig wordt bijna alles geautomatiseerd. Voor zijn werk heeft hij alles over en is niets hem teveel. Als er extra handen nodig zijn dan springt Jaap met zijn vele jaren ervaring meteen bij.

Om deze mijlpaal te vieren heeft Plan Effect Jaap extra in het zonnetje gezet. Middels een walk thru kon iedereen Jaap op afstand feliciteren. Ook de leveranciers en monteurs waren Jaap niet vergeten! Een hele tafel vol met kaarten, bloemen en presentjes. “Erg leuk dat er ondanks deze tijd iets heel feestelijks aan mijn jubileum is gedaan. Het was een complete verrassing! Ik wil daarom Plan Effect, mijn collega’s, monteurs en leveranciers hartelijk danken voor deze leuke dag, de felicitaties en presentjes.”, aldus Jaap.

Plaats een reactie