Blog

Hoogwaardig vergaderen met een panoramische beleving.

Hoogwaardig vergaderen met een panoramische beleving.

Tegenwoordig is ieder stadion voorzien van luxe skyboxen. Ruimtes waar bedrijven hun klanten uitnodigen voor een avond amusement. Steeds vaker worden deze ruimtes ook benut als meeting- of vergaderruimtes. Vergaderen met een panoramische beleving wie wil dat nou niet?

Skybox
De skybox is in Nederland voor het eerst in 1986 geïntroduceerd in het voormalig stadion van Ajax. Bedrijven huurden de skybox en nodigden hun klanten uit. Een skybox oftewel businessloge of viploge is een luxe uitgeruste privéruimte die vaak voorzien wordt van een bar. De ruimte biedt plaats aan +\- 6 tot 12 personen. Vanuit de skybox heeft u de meest prachtige uitzichten over het veld. Later gingen huurders de skybox ook inrichten als kantoorruimte en werd deze ook gebruikt voor meetings en vergaderingen.
.

Skyebox
De Skyebox in de collectie van Plan Effect is een hoogwaardige kwaliteit vergaderruimte met eindeloos veel mogelijkheden. Het is de nieuwste innovatie op het gebied van stijlvolle vergaderruimtes. De Skyebox komt uit de productlijn van het meest hoogwaardige wandsysteem SKYE. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt de SKYE voor een panoramische beleving. Vanuit uw kantoor krijgt u door het vele glas een groots en ruimtelijk gevoel. Door de brede omlijsting krijgt de SKYE een echte luxe architectonisch design. Steeds meer zien wij binnen een hedendaags kantoorconcept multifunctionele ruimtes en stijlvolle vergaderruimtes. Vanuit die gedachten heeft Caspar Schwarz de Skyebox ontworpen.

Reserveer uw Skyebox!
Door de combinatie van gedeeltelijk thuis werken en op kantoor, zijn goede voorzieningen op kantoor een belangrijk item geworden. De Skyebox kan voorzien worden van een geïntegreerde oplossing met een LCD scherm. Zo heeft u de mogelijkheid om via Teams of Skype te communiceren met elkaar op afstand. Tevens kunt u de Skyebox uitrusten met een reserveringssysteem waardoor uw meetings intern en extern gereserveerd kunnen worden. Ideaal wanneer het thuiswerken wordt gecombineerd met kantoor!

Plaats een reactie