Blog

Opperste concentratie dankzij het Serenity wandsysteem.

Opperste concentratie dankzij het Serenity wandsysteem

Op kantoor wordt er de hele dag door gekletst, de telefoon gaat vaak, er komen meldingen op de computer binnen en het koffiezetapparaat ruist. De hele dag door is er geluid op de werkvloer en dat leidt af.

Geluid kunnen werknemers positief beïnvloeden, doordat deze zorgen voor afleiding en het verzetten van gedachtes tussen het werken door. Maar grotendeels zorgt het constante geruis voor een negatief effect op de werkvloer. Het zorgt voor minder productiviteit en het concentratievermogen daalt flink.

Een geluidloze wand die zorgt voor opperste concentratie maar toch verbinding biedt op de werkvloer? Die bestaat! Met de Serenity dubbelglaswand van Plan Effect kunnen werknemers zich weer optimaal concentreren. Werknemers kunnen zelf bepalen of ze zich gedeeltelijk of helemaal willen afsluiten van de werkvloer.

De Serenity dubbelglaswand is een wandsysteem die geheel geluiddicht is. De wand is leverbaar met speciaal ontwikkelde Serenity deuren, waardoor het design van de wand één geheel blijft. Serenity ruimtes creëren een serene rust op de werkvloer.

Plaats een reactie