Blog

Tijd voor een verbouwing?

Tijd voor een verbouwing?

Het is voorjaar, tijd om op te ruimten en schoon te maken! Dat geldt ook binnen uw organisatie. Het is de perfecte tijd om eens goed naar uw kantoorindeling te kijken. Hebben de medewerkers fijne werkplekken waar geconcentreerd gewerkt kan worden? En voelen zij zich prettig op kantoor?

Een belangrijk punt tegenwoordig is dat medewerkers zich goed voelen op hun werkplek. De meeste tijd van het leven wordt immers op het werk gespendeerd. Tijd om er eens kritisch naar te kijken.

Misschien heeft u er nog niet over nagedacht, maar deze tijd leent zich uitstekend om uw kantoor te verbouwen of te herinrichten. Wegens het coronavirus werkt bijna iedereen vanuit huis. Dat betekent vrijwel lege kantoren. Hierdoor leent deze nare tijd zich goed voor een grondige verbouwing, zodat als we allemaal weer naar kantoor kunnen komen, we weer een frisse start kunnen maken in een gloednieuw kantoor.

Denk goed na wat uw wensen zijn en schrijf deze puntsgewijs op papier. Misschien wilt u wel van de kantoortuin af, dan is er extra ruimte om traditionele kantoren voor uw medewerkers te creëren. Op deze manier kunnen zij geconcentreerd werken en ervaren zij meer rust. Of u kunt een vergaderruimte midden in de ruimte plaatsen. Uit ervaring blijkt dat deze ruimte vaak voor veel verschillende doeleinden gebruikt gaat worden.

Als al uw wensen bekend zijn, dan kunt u dit samen bespreken met een interieurarchitect, om tot een mooi ontwerp te komen. U kunt uw plannen ook bij Plan Effect neerleggen. Samen met één van onze specialisten wordt er gekeken naar de beste mogelijkheden voor uw ontwerp.

Kijkt u bij de verbouwing ook eens naar het meubilair. Hebben uw medewerkers goede bureaus en stoelen? Ook kunt u denken aan een zit-sta bureau. Deze is verstelbaar, zodat er een aantal uren per dag of de gehele dag staand gewerkt kan worden. Dit bevordert onder andere de bloedsomloop.

Voor het creëren van (extra) kantoren heeft Plan Effect een ruim aanbod aan wandsystemen. Bij iedere kantoorstijl is er wel een passend wandsysteem te vinden. Wij lichten een drietal wandsystemen voor u uit:

EGO | enkelglaswand  met een stoere vintage uitstraling. Wordt veel gebruikt in een inrichting met industrieel karakter.

SKYE | enkelglaswand die luxe en elegantie uitstraalt. De aaneengesloten glaspanelen creëren een panoramisch en groots gevoel in elke ruimte.

STEEL-LINE | gesloten wandsysteem welke gemakkelijk met alle glaswanden te combineren is. Perfecte combinatie voor traditionele kantoren met privacy.

U ziet het, er zijn diverse mogelijkheden voor de verbouwing of herinrichting van uw kantoor. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij plannen graag een afspraak, uiteraard op afstand!

Plaats een reactie